Inloggen beperken vanaf een bepaald IP adres (domein)

Voor extra beveiliging van je omgeving en je gebruikers, kun je de IP validatie activeren. Je geeft dan aan welke IP adressen enkel toegang hebben tot de omgeving. Er zit geen limiet aan het aantal IP adressen dat je kunt toevoegen.

Op deze pagina vindt je hoe je deze IP validatie kunt activeren.

Let op: je kunt alleen de mogelijkheid om een IP validatie te gebruiken aan zetten wanneer je account eigenaar bent van je eigen domein/omgeving.

Ga naar Mijn Account bovenin je scherm en vervolgens naar Security instellingen.

Alle type gebruikers staan standaard op het toestaan van alle IP adressen. Klik op het type om deze aan te passen. Al deze types worden dan aangepast

Geef de IP adressen in die je wilt toevoegen. Je kunt verschillende IP adressen toevoegen door een komma of een puntkomma tussen de adressen te plaatsen.