Een document uploaden bij een medewerker

Detailpagina

1. Ga naar het tabblad Explorer.

2. Klik op de medewerker bij wie je een document wilt uploaden.

3. Klik op meer in het dashlet Personalia

Document toevoegen

Klik op Document toevoegen.

Document toevoegen

Voeg het document toe door op Bladeren te klikken of door een bestand naar het uploadvlak te slepen. Selecteer het document type en vul de overige gegevens in. Klik daarna op Opslaan.

Let op: de maximale bestandsgrootte per document is 15 MB.

Dashlet Documenten Medewerker

Je kunt ook documenten toevoegen of wijzigen via het dashlet Documenten Medewerker, klik op meer.

Document toevoegen

1. Klik op het mapje waarin je het document wil toevoegen.

2. Klik op Medewerker Document toevoegen. Hier opent zich hetzelfde scherm voor het toevoegen van een document.

Let op: als je wilt dat het document zichtbaar is voor de werknemer zelf in de medewerkerlogin, dien je te kiezen voor type 'medewerkerlogin document' de andere types zijn niet zichtbaar in de medewerkerlogin.

Verschillende mappen

Wanneer documenten vanuit bepaalde dashlets worden toegevoegd, zal er een map worden aangemaakt binnen de documenten, met de naam van het dashlet.

De map dienstverband wordt dus gecreëerd nadat er een document via het dienstverband dashlet is toegevoegd.

Overige opties

Na het toevoegen van een document kunt u kiezen voor 3 opties, deze opties vindt u rechts van het document.

1. Hier ziet u wie het document heeft toegevoegd.

2. Hier kunt u het document downloaden.

3. Hier kunt u het document verwijderen.