Lopende verzuimdossiers inzien (accountants)

Wanneer u in één oogopslag alle lopende verzuimdossiers wilt zien, doet u dit via het dashlet Verzuimoverzicht op debiteurniveau of tabblad Instellingen

Verzuimoverzicht voor accountants

Indien u een accoutant bent, volgt u de volgende stappen om naar het dashlet Verzuim Casemanagers te gaan:

1. Ga naar het tabblad Explorer.

2. Ga naar het debiteurniveau.

3. Klik op Verzuimdossier acties onder het kopje Verzuim.

Verzuimoverzicht voor klanten

Indien u een klant bent, volgt u de volgende stappen om naar het dashlet Verzuim Casemanagers te gaan:

1. Ga naar tabblad Instellingen.

2. Klik op Verzuimdossier acties onder het kopje Verzuim.

Verzuimdossiers overzicht

U ziet hier een overzicht van de lopende verzuimdossiers. U ziet hier ook het aantal kalenderdagen dat het dossier al geopend is, casemanagers, actiepunten en overige gegevens.

Klik op een medewerker in dit overzicht om naar het volledige verzuimdossier te gaan.