Medewerker ziek melden

Wanneer een medewerker zich ziek heeft gemeld, registeert u het verzuim via het dashlet Verzuim.

Verzuim

1. Klik op de medewerker.

2. Klik op het plusje in het dashlet Verzuim.

Verzuimmelding

Vul alle gegevens in betreffende de ziekmelding en klik daarna op Opslaan.

Wanneer een casemanager is geselecteerd worden naar hem/haar signalen van de verzuimmeldingen verzonden. Wil je de signaalinstellingen wijzigen, zie HR signaalinstellingen. Wil je de casemanger wijzigen, zie verzuim casemanager

Verzuimdossier

Er wordt automatisch een verzuimdossier aangemaakt met actiepunten. Dit verzuimdossier kunt u inzien door in het dashlet op meer te klikken.

U kunt hier ook een herstelmelding doen of een gedeeltelijke herstelmelding.

Herstelmelding

U kunt ook direct in het dashlet Verzuim klikken om een (gedeeltelijke) hertstelmelding te registreren.

Beter melden

1. Selecteer Herstelmelding voor een volledige herstelmelding.

2. Geef de einddatum in van het verzuim en klik op Opslaan.