Medewerker (gedeeltelijk) beter melden

Wanneer een medewerker gedeeltelijk beter moet worden gemeld, dient u het verzuimpercentage aan te passen. Dit doet u op de manier zoals beschreven op deze pagina.

Verzuim

1. Ga naar tabblad Explorer.

2. Ga naar de medewerker.

3. Klik in het dashlet Verzuim.

Gedeeltelijke herstelmelding

1. Selecteer Gedeeltelijke herstelmelding.

2. Geef het nieuwe verzuimpercentage in.

3. Selecteer de start- en meldingsdatum en klik op Opslaan.

Verzuimdossier

U kunt ook in het verzuimdossier van een medewerker een gedeeltelijke herstelmelding doen.

Let op

De knop 'Gedeeltelijke herstelmelding' is niet zichtbaar op het moment dat er twee (of meer) ziektedossiers elkaar - op basis van de datum - overlappen. Een medewerker kan niet twee ziektedossiers hebben op een bepaalde datum; zorg er daarom voor dat ziektedossiers in chronologische volgorde worden aangemaakt. Mocht er toch een overlappend dossier zijn, verwijder deze dan. De knop 'Gedeeltelijke herstelmelding' zal automatisch weer verschijnen.