Documenten Wet Poortwachter downloaden

Wanneer u als dossiertype "Ziekte" gekozen heeft, krijgt u bij de actiepunten standaard de Wet Poortwachter. De benodigde documenten voor de Wet Poortwachter kunt u downloaden.

Verzuim

Ga naar de medewerker en klik op meer in het dashlet Verzuim.

Documenten downloaden

Onderaan het dashlet vindt u de actiepunten. Rechts van de actiepunten ziet u het icoon om documenten te downloaden. Klik op het download icoon om het document te downloaden.