Verzuimdocumenten / HR Documenten inzien

Via het dashlet HR Documenten kunt u verschillende documenten en overzichten inzien, bijvoorbeeld overzichten verzuimuren of verzuimpercentages.

HR Documenten

1. Ga naar het bedrijf.

2. Klik op Loonopdracht.

3. Klik op het document dat u wilt openen.

4. Wanneer het document niet te zien is, klik dan op meer.

Zichtbare documenten wijzigen

Klik op Zichtbare documenten wijzigen.

Salaris documenten wijzigen

Hier kunt u aan- en uitvinken wat u wel en niet wilt zien in het overzicht.

Klik op Opslaan. Nu kunt u de documenten openen.

Verzuimpercentage Afdeling

Bij Verzuimpercentage Afdeling (jaar) krijgt u een jaaroverzicht van het verzuimpercentage van verschillende afdelingen. U krijgt zowel een grafiek te zien als de cijfers. (1)

U kunt deze documenten ook downloaden in PDF of Excel. (2)

Verzuim Kostenplaats

Bij Verzuim Kostenplaats (periode) ziet u ook een grafiek met onder de grafiek de cijfers. Dit is een periode overzicht.

Ook zit overzicht kunt u natuurlijk downloaden in PDF en Excel.