Lopende verzuimdossiers inzien (business)

Wanneer u in één oogopslag alle lopende verzuimdossiers onder een bedrijf wilt zien, doet u dit via het dashlet Verzuimoverzicht.

Verzuimoverzicht

1. Ga naar het bedrijf.

2. Klik op meer in het dashlet Verzuimoverzicht.

Verzuimdossiers overzicht

Hier vindt u alle lopende verzuimdossiers die onder dit bedrijf hangen. Klik op het dossier van de medewerker om naar het dossier te gaan.

Verzuimdossier van de medewerker

Hier ziet u het verzuimdossier van de medewerker. U kunt hier de verzuimgegevens van de medewerker aanpassen.

Dit dossier staat ook op medewerkersniveau in het dashlet Verzuim.