Wisselen van account eigenaar

Een omgeving bij Nmbrs heeft altijd een account eigenaar. Wanneer het gewenst is dat deze eigenaar aangepast dient te worden, dienen er twee stappen genomen te worden:

1. De gegevens van de nieuwe eigenaar dienen doorgegeven te worden via 'Mijn account'. Hoe dit precies kan worden doorgevoerd, staat hieronder beschreven.
  2. Na het doorgeven van de nieuwe gegevens, dient er een verzoek tot wijzigen van de eigenaar te worden verzonden naar sales@nmbrs.nl.

Eigenaar gegevens wijzigen

1. Mijn account

Na het inloggen op de omgeving, ga naar 'Mijn Account' rechtsboven in.

2. Mijn abonnement

Kies voor 'Mijn abonnement'

3. Wijzig abonnement

Kies voor 'Wijzig abonnement'

4. Pas gegevens aan

Update de oude gegevens van de eigenaar en update eventueel andere gegevens.
Notitie: Het is niet mogelijk om het e-mail adres via deze manier aan te passen, gezien deze het e-mail adres van de login hanteert. Na het doorgeven van de nieuwe gegevens, en het overzetten van de eigenaar, wordt dit e-mail adres automatisch aangepast.

5. Bevestig wijziging

Vink de vakjes aan bij de voorwaarden en kies voor 'Bevestig'

Verzoek in dienen tot wijzigen eigenaar

1. E-mail verzoek tot wijzigen

Na het doorgeven van de nieuwe gegevens, dient er een verzoek tot het wijzigen van de eigenaar te worden verzonden naar sales@nmbrs.nl

Het eigenaarschap zal dan worden overgezet naar de nieuwe eigenaar met de bijbehorende login.

Let op: de gewenste nieuwe eigenaar dient reeds als gebruiker in Nmbrs aanwezig te zijn en moet administrator rechten hebben, wij maken deze gebruiker niet aan. Daarnaast is het niet mogelijk om het e-mail adres van een account eigenaar te wijzigen. In beide situaties dient er een nieuwe gebruiker login te worden aangemaakt. De onderstaande artikelen leggen uit hoe dit precies gedaan kan worden.