Wisselen van account eigenaar

Een omgeving heeft een eigenaar, als je van accounteigenaar wil wisselen, dan kan de huidige accounteigenaar een mail (vanuit hetzelfde mailadres als waarmee hij/zij eigenaar is in Nmbrs) sturen naar support (support@nmbrs.nl) en aangeven welke gebruiker (email) de nieuwe accounteigenaar moet zijn.

Let op: de gebruiker moet reeds in Nmbrs aanwezig zijn en moet administrator rechten hebben, wij maken deze gebruiker niet aan. Daarnaast is het niet mogelijk om het e-mail adres van een account eigenaar te wijzigen. In beide situaties dient er een nieuwe gebruiker login te worden aangemaakt. De onderstaande artikelen leggen uit hoe dit precies gedaan kan worden.