Abonnement wijzigen

Binnen Nmbrs is het mogelijk om uw huidige abonnement per maand te wijzigen. Alleen de accounteigenaar van een omgeving kan dit aanpassen. Het is niet mogelijk om dit met terugwerkende kracht aan te passen. De wijziging kan alleen voor de huidige maand worden aangepast.

Als accounteigenaar gaat u naar "Mijn account" zoals hieronder aangegeven:

Ga vervolgens naar "Mijn abonnement":

U ziet nu uw huidige abonnement:003.png

Vervolgens kun je door op "Wijzig abonnement" uw huidige abonnement aanpassen:

1. Hier ziet u een overzicht van de te selecteren nieuw abonnement, selecteer hier het gewenste abonnement
  2. Selecteer de gewenste start datum
  3. Het abonnement waar dit logo bij staat is het meest voordelig met de huidige aantallen / verloningen.
  4. Vervolgens kunt u de offerte opslaan, downloaden of kunt u naar de volgende stap.

Nadat u op Volgens heeft geklikt heeft u nog de optie om extra services (trainingen) af te nemen:

Nadat u op "Opslaan en vervolg" krijgt u de optie om de facturatie gegevens aan te passen:

Pas uw gegevens aan als deze niet (nog) correct zijn  en klik op "Opslaan en vervolg": U kunt nu alle ingevulde gegevens nog controleren:

1.  Ga akkoord met onze algemene voorwaarden en de automatische maandelijkse incasso, door op "algemene voorwaarden" te klikken worden deze getoond.
  2. Klik vervolgens op "Bevestig"

Nadat er u op Bevestig heeft geklikt wordt het nieuwe abonnement gelijk toegepast, de accounteigenaar zal een e-mail ontvangen met de bevestiging hiervan.