Pensioen export verzenden (algemeen)

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je het pensioen export bestand kan verzenden, we gaan er vanuit dat de volgende aspecten zijn volbracht: pensioen export instellingen correct ingevuld op bedrijfsniveau en een run gedraaid. Klik hier voor meer informatie over het instellen van een pensioen export.

Om het bestand te verzenden of het envelopje zichtbaar te maken zul je dit bij dashlet Workflow moeten instellen.

Workflow

Wanneer u voor dit bedrijf de aangifte wilt verzenden, dient u deze acties te activeren via de workflow.

Ga naar het tabblad Start op bedrijfsniveau en klik op meer in het dashlet Workflow Instellingen.

Pensioenaangifte aanmaken & verzenden

Activeer Pensioenaangifte aanmaken én Pensioenaangifte verzenden.

Dit doet u door op de naam te klikken, actief aan te vinken en op Opslaan te klikken.