L1NDA

Over de integratie

In L1NDA  kun je de personeelsgegevens ophalen van Nmbrs®. Daarnaast kun je de gewerkte uren in L1NDA via de koppeling direct naar Nmbrs® versturen. Deze integratie is gerealiseerd door L1NDA, de integratie is ook in het beheer van L1NDA.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® nodig om een gebruiker aan te maken op het gewenste niveau met het e-mailadres nmbrs@l1nda.nl. Maak voor deze gebruiker een API-token aan (laatste icoontje bij het gebruikers account) en voer deze token in. Onderstaande afbeelding laat het API icoontje zien:

Voor meer informatie over het verkrijgen van een API token zie onderstaand artikel:

Over L1NDA

L1NDA is online personeelssoftware (planning en urenregistratie), gemaakt voor mensen. Door plannen weer leuk te maken zorgt L1NDA niet alleen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, maar ze creëert een betere sfeer binnen het team. Wij geloven dat horeca mensenwerk is en dat het personeel daarom een van de belangrijkste onderdelen van een horecaonderneming is. L1NDA zorgt er voor dat het aansturen, controleren en verlonen van personeel optimaal verloopt. Het idee voor L1NDA is in 2009 ontstaan in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte jaren als beheerder in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. Inmiddels is L1NDA uitgegroeid tot marktleider op gebied van online horeca personeelsplanning. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met L1NDA te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met L1NDA: