L1NDA

Over de integratie

In L1NDA  kun je de personeelsgegevens ophalen van Nmbrs®. Daarnaast kun je de gewerkte uren in L1NDA via de koppeling direct naar Nmbrs® versturen. Deze integratie is gerealiseerd door L1NDA, de integratie is ook in het beheer van L1NDA.

Hoe te gebruiken

Business omgeving of debiteur niveau
Wanneer het gaat om een integratie voor een business omgeving, of op debiteurniveau, dien je een klant login aan te maken met het e-mailadres nmbrs@l1nda.nl. Maak voor deze gebruiker een API-token aan (laatste icoontje bij het gebruikers account) en voer deze token in. Onderstaande afbeelding laat het API icoontje zien:

Voor meer informatie over het verkrijgen van een API token zie onderstaand artikel:

Accountant niveau
Wanneer je de integratie wil activeren op het hoogste niveau, zodat de koppeling kan worden gebruikt voor meerdere bedrijven en debiteuren met hetzelfde token, dien je dit op masterniveau te doen onder "L1NDA instellingen". Hier kun je vervolgens klikken op "L1NDA token activeren", zoals je kunt zien in onderstaande printscreen:

Belangrijk!
Wanneer je klikt op "L1NDA token activeren", wordt er een token aangemaakt dat gebruikt kan worden voor meerdere debiteuren en bedrijven. Voor welke debiteuren en bedrijven dit gebruikt kan worden, is afhankelijk van de rechten van de gebruiker, waarmee is ingelogd ten tijde van het activeren van het token op masterniveau. Wanneer je dus een gebruiker hebt met bijvoorbeeld een filter op een bepaalde tag, en deze gebruiker activeert het L1NDA token, zal met dit token ook alleen informatie van debiteuren vallend onder deze tag kunnen worden opgehaald. Het beste kun je dus de L1NDA token activeren met een account met zoveel mogelijk rechten in de omgeving, zodat de koppeling voor elke debiteur kan worden geactiveerd indien nodig.

Over L1NDA

L1NDA is online personeelssoftware (planning en urenregistratie), gemaakt voor mensen. Door plannen weer leuk te maken zorgt L1NDA niet alleen voor een efficiëntere bedrijfsvoering, maar ze creëert een betere sfeer binnen het team. Wij geloven dat horeca mensenwerk is en dat het personeel daarom een van de belangrijkste onderdelen van een horecaonderneming is. L1NDA zorgt er voor dat het aansturen, controleren en verlonen van personeel optimaal verloopt. Het idee voor L1NDA is in 2009 ontstaan in Amsterdam. Oprichter Wouter Suren werkte jaren als beheerder in de horeca en werd dagelijks geconfronteerd met de frustraties rond het roosteren en bijhouden van de uren. Inmiddels is L1NDA uitgegroeid tot marktleider op gebied van online horeca personeelsplanning. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met L1NDA te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met L1NDA: