Rapporten looncomponenten per periode (nieuw)

Er zijn op bedrijfsniveau verschillende rapporten "looncomponenten per periode" te genereren. Om gebruik te maken van dit rapport zal het nieuwe dashlet eerst aan je template moeten toevoegen, zie hiervoor: Template aanpassen.

 

Looncomponenten per periode (nieuw) - Bedrijf

Dit rapport kun je vinden door het tabblad "overzichten" op bedrijfsniveau te openen en onder het kopje "bedrijf" dit rapport te selecteren, zoals hier onder in het plaatje weergegeven.
 
looncomponenten_NIEUW_1.png
 
Wanneer je daarop klikt, opent het volgende scherm:
 
looncomponenten_NIEUW_2.png
 
Je kunt hier als filter het jaar selecteren waarover je het overzicht wil hebben. Wanneer je vervolgens op "toon" klikt, krijg je een overzicht van alle looncomponenten voor het betreffende bedrijf, over alle periodes van het geselecteerde jaar.
Vervolgens kun je dit bestand gemakkelijk naar excel downloaden via de button bovenin, waar je zo nodig kunt filteren op looncomponenten of periode. 

 

 Looncomponenten per periode (nieuw) - Medewerker payroll

 Hetzelfde rapport als hierboven beschreven is ook te verkrijgen onder het kopje "medewerker payroll" op bedrijfsniveau. Waar je dit kunt vinden, zie je in de afbeelding hieronder. 

looncomponenten_NIEUW_3.png

In dit overzicht kun je dezelfde informatie opvragen als in het overzicht onder het kopje "Bedrijf", maar je zult dit nu per medewerker zien. Net als in het zojuist besproken overzicht, kun je hier het jaar selecteren waarover je het overzicht wilt hebben. Anders dan in het overzicht voor bedrijf, kun je hier ook looncomponenten selecteren die je wil zien terug komen in het overzicht.

looncomponent_nieuw.png

Wanneer je op "toon" klikt, zie je het overzicht van de looncomponenten die je wil zien en hun waarde, per periode, per medewerker.

 

Let op! 
Niet in elke omgeving is het mogelijk het rapport in de interface te tonen, soms zal het alleen mogelijk zijn het rapport te genereren- en naar Excel te downloaden. Dit geldt voor rapporten die veel data bevatten. Zie voor meer informatie hierover het artikel Rapporten looncomponenten met veel data.

 

 

Opmerkingen