Rapporten looncomponenten per periode (nieuw)

Er zijn op bedrijfsniveau verschillende rapporten "looncomponenten per periode" te genereren. Om gebruik te maken van dit rapport zal het nieuwe dashlet eerst aan je template moeten toevoegen, zie hiervoor: Template aanpassen.

Looncomponenten per periode (nieuw) - Bedrijf

Dit rapport kun je vinden door het tabblad "overzichten" op bedrijfsniveau te openen en onder het kopje "bedrijf" dit rapport te selecteren, zoals hier onder in het plaatje weergegeven.

Wanneer je daarop klikt, opent het volgende scherm:

Je kunt hier als filter het jaar selecteren waarover je het overzicht wil hebben. Je krijgt vervolgens een overzicht van alle looncomponenten voor het betreffende bedrijf, over alle periodes van het geselecteerde jaar.
Vervolgens kun je dit bestand gemakkelijk naar excel downloaden via de button bovenin, waar je zo nodig kunt filteren op looncomponenten of periode.

Looncomponenten per periode (nieuw) - Medewerker payroll

Hetzelfde rapport als hierboven beschreven is ook te verkrijgen onder het kopje "medewerker payroll" op bedrijfsniveau. Waar je dit kunt vinden, zie je in de afbeelding hieronder.

In dit overzicht kun je dezelfde informatie opvragen als in het overzicht onder het kopje "Bedrijf", maar je zult dit nu per medewerker zien. Net als in het zojuist besproken overzicht, kun je hier het jaar selecteren waarover je het overzicht wilt hebben.

Vervolgens zie je het overzicht van de looncomponenten en hun waarde, per periode, per medewerker.

Je kunt dit overzicht gemakkelijk naar excel downloaden via de button bovenin, waar je zo nodig kunt filteren op looncomponent, periode of medewerker.