Accountant Website

In dit artikel wordt per video en in tekst stapsgewijs uitgelegd hoe je een Accountant Website kan aanmaken. Een accountant (accounteigenaar) heeft de mogelijkheid om eigen website aan te maken. Een link naar deze pagina zal verschijnen in de Nmbrs Accountantshop, zie onderstaande link: 
Nmbrs Accountantshop

LET OP! 
De pagina 'Website Instellingen' is niet beschikbaar voor Free Trail en Business omgevingen.

Accountant website in video


In onderstaande video wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je een Accountant website kan aanmaken:

 

Een voorbeeld van een pagina kun je vinden via de volgende link: https://demo.nmbrs.nl/website.aspx

 

Accountant website stapsgewijs

1. Website aanmaken en instellen


Header

Kies een header die direct zichtbaar is wanneer bedrijven op de link naar je pagina klikken; de header is een verplicht veld. 

Tijdens het hele proces van het aanmaken van de pagina kan er links onderin op 'Voorbeeld' worden geklikt, zodat je meteen kunt zien hoe de pagina eruit komt zien.


Voordelen & Functionaliteiten

Vink het vinkje 'Actief' aan wanneer je deze pagina met Voordelen & Functionaliteiten wil laten zien op jouw accountant website. Geef drie voordelen, en zes functionaliteiten aan. Je kan geen voordelen of functionaliteiten leeg laten. Wederom kun je op 'Voorbeeld' klikken om de pagina te bekijken.


Tarieven

Tarieven kunnen desgewenst worden geactiveerd door het vinkje bij 'Activeren' aan te zetten. Vervolgens kunnen de eigen tarieven worden bepaald. 

Bij 'Icoon 1', 'Icoon 2' en 'Icoon 3' kan er een icoon worden gekozen, die zichtbaar wordt naast de omschrijving van het desbetreffende tarief. Wanneer de pagina 'Actief' is moeten alle velden worden ingevuld. 


Testimonials

Hier kun je ervoor kiezen om jouw bestaande klanten een stukje te laten schrijven. Klik op 'activeren' om deze optie zichtbaar te maken op je website. Vervolgens moet er een foto, naam en bedrijf/functie gekozen worden. Zorg ervoor dat alle velden gevuld zijn. 


Contactgegevens

Hier kunnen de contactgegevens van je kantoor worden ingevuld. Zorg ervoor dat bij elk veld gegevens ingevuld zijn, ook al heb je hier geen gegevens voor. Onderstaande afbeelding laat zien dat hetzelfde telefoonnummer in de verschillende velden wordt gebruikt:

 

Let op: wanneer op de actieve pagina's niet alle velden zijn ingevuld is het ook niet mogelijk om de website te verzenden.

Door te klikken op 'Website Url:...' kan je zien hoe de pagina eruit komt te zien. Wanneer alle stappen correct zijn doorlopen klik je op 'Website opslaan', er zal automatisch een verzoek worden ingediend om de pagina zichtbaar te maken op de Nmbrs Accountantshop websiteDit verzoek komt terecht bij de sales afdeling, en zij zullen beoordelen of de aangemaakte pagina zichtbaar wordt. Je zult hiervan op de hoogte worden gesteld. 

 

 

2. Aanvragen

Onder de tab 'Aanvragen' komen er aanvragen binnen van bedrijven die een offerte hebben aangevraagd op jouw website. 

 
 
 
 

Opmerkingen

  • Avatar
    Erwin Stobbe

    Hoe kan ik gegevens wijzigen op deze pagina's?