Bedrijven jaarwissel

In dit artikel wordt beschreven hoe je een jaarwissel uitvoert.

Het actieve jaar

Voor de jaarwissel is het belangrijk dat het actieve jaar het jaar is waarvoor u de jaarwissel wilt uitvoeren. Het actieve jaar vindt u terug op het bedrijfsniveau bij het tabblad Instellingen in het dashlet Bedrijf Instellingen:

Bedrijven Jaarwissel

1. Ga naar het tabblad Start of tabblad Instellingen.

2. Klik op Bedrijven jaarwissel onder Acties.

Selecteer bedrijven voor de jaarwissel

1. Selecteer de gewenste, tag, debiteur, jaar en workflow waarvan u de jaarwissel wilt draaien.
  2. Klik op Overzicht tonen.
  3. Geef aan voor welke bedrijven u de jaarwissel wilt draaien, ook kunnen alle bedrijven in één keer worden geselecteerd, klik hiervoor op "Alles"
  4. Klik op "Volgende" om verder te gaan.

De Jaarwissel

Selecteer eventueel een optionele actie om uit te voeren tijdens de jaarwissel (1). Een aantal acties wordt automatisch uitgevoerd (zoals eerder in dit artikel aangegeven).

Klik daarna rechtsonder op Jaarwissel (2), de jaarwissel is nu gedaan.