CASH Integratie

Over de integratie

De koppeling tussen CASH en Nmbrs® maakt het mogelijk om de journaalposten automatisch vanuit Nmbrs® naar CASH te verzenden. De CASH integratie is kosteloos in Nmbrs® beschikbaar.

(Onderstaande afbeeldingen laten zien hoe een journaalpost in Nmbrs, er in CASH uitziet als je deze via de integratie hebt verzonden)

Hoe te gebruiken

In onderstaand artikel wordt uitgelegd hoe je in Nmbrs de koppeling met CASH kan inrichten:

Wanneer er een foutmelding in Nmbrs optreedt wanneer de journaalposten verzonden worden naar CASH kan het volgende artikel worden geraadpleegd om de oorzaak en oplossing te achterhalen:

Over CASH

CASH Software bv ontwikkelt en ondersteunt sinds 1984 standaard financiële programmatuur voor het MKB. CASH richt zich op de ondernemer met betaalbare en degelijke software zónder onnodige automatiseringsballast. Ze bieden eenvoudige administratieve oplossingen voor elk soort onderneming: van boekhouding tot ERP, zowel offline als online. De software is modulair van opzet, waardoor u zelf naar wens uw administratieve pakket samenstelt. De modules zijn verrassend compleet en all-in, dus geen onvoorziene kosten achteraf.

Wanneer er foutmeldingen in CASH zijn, of je wil meer informatie over CASH, neem dan contact op met de support afdeling van CASH