Wanneer kunnen we 2015 gaan verlonen?

Hierbij een beknopt overzicht van de planning de komende tijd

Dinsdag 23 december is de nieuwe engine voor 2015 beschikbaar. Dit houdt in dat de jaarwissel beschikbaar is en dat je (na de jaarwissel) de interactieve loonstrook voor 2015 kan bekijken.

Ook is dan de startup wizard beschikbaar om de bedrijven klaar te zetten voor 2015

Maandag 29 december is het mogelijk om januari daadwerkelijk te runnen. Mocht er gebruik worden gemaakt van een brancheregeling bij het bedrijf waarvan de premies nog niet beschikbaar/bekend zijn, dan is een pre-run mogelijk met de oude (2014) premie inhoudingen.

Om op de hoogte te blijven van nieuwsberichten en update berichten adviseren we je de genoemde artikelen te "volgen". We versturen geen mailings meer na een update.

Volgen kan door bij de genoemde secties (rechtsboven) op "volgen" te klikken, op deze manier ontvang je gelijk een mail als er een nieuw bericht wordt geplaatst.