MijnRooster / Plan 8

Over de integratie

In MijnRooster kun je de personeelsgegevens ophalen van Nmbrs®. Daarnaast kun je de gewerkte uren in MijnRooster via de koppeling direct naar Nmbrs® versturen. Deze integratie is gerealiseerd door MijnRooster, de integratie is ook in het beheer van MijnRooster.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over MijnRooster

Uw planning werkt in MijnRooster. Of u nu een planning maakt voor vier medewerkers, of voor vierduizend. Of uw planning nu in xls, op papier of op een white board staat. mijnrooster is hoe dan ook geschikt en aanpasbaar aan uw wensen. Geen planning is hetzelfde, maar uw planning werkt altijd in MijnRooster.
Of uw planning nu in xls, op papier of op een white board staat, wij zorgen dat deze snel en zonder complicaties in uw eigen MijnRooster omgeving komt te staan met onze overstap service. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met MijnRooster te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met MijnRooster: