Detailhandel van Syntrus Achmea naar TKP

Per 2015 wordt TKP de pensioenuitvoerder van de detailhandel.

We gaan (met de premie aanpassingen voor 2015) gelijk het type export omzetten naar TKP, op deze manier is het mogelijk om half januari een pensioenexport aan te maken voor TKP.

De aanlevering zal naar verwachting begin februari mogelijk zijn, we zijn op dit moment nog in afwachting van antwoord op een aantal vragen.

Update

Als je in 2014 bij een bedrijf al pensioenaangiften naar Syntrus Achmea hebt verstuurd, dan zijn de instellingen voor TKP door ons reeds aangemaakt.

Het is nog niet mogelijk de pensioenexport naar TKP in te zenden, naar verwachting zal dit vanaf 6 februari mogelijk zijn.
(je zou het bestand eventueel kunnen downloaden en uploaden bij TKP)

Update 05-02-2015

Op de kennisbank is een artikel toegevoegd met de te doorlopen stappen:

Overgang van Syntrus naar TKP-detailhandel)(http://support.nmbrs.nl/hc/nl/articles/203882608-Overgang-van-Syntrus-naar-TKP-detailhandel)

In tegenstelling tot eerder berichten, zal dit vanaf vrijdag 13 februari pas mogelijk zijn.

Update 06-02-2015

Het wachtwoord wordt opgeslagen, maar blijft niet zichtbaar vanwege veiligheidsredenen. Dit ziet u wanneer u met de muis over het wachtwoord veld scrollt. Wanneer u een nieuw wachtwoor invult en opslaat overschrijft deze het eerder ingevulde wachtwoord.

Volgen

Opmerkingen

• Avatar
    Michiel Meulenkamp
  • Avatar
    Bart Lange

@Michiel, het artikel waar je naar verwijst is om de instellingen, als je in 2014 bij een bedrijf de pensioenexport al naar syntrus hebt verstuurd, dan zijn de instellingen door ons reeds aangemaakt.

• Avatar
    Bob van der Reep

Beste Bart,
    Is het nu al mogelijk om de TKP aangifte te doen.

• Avatar
    Bart Lange

@Bob, het is nog niet mogelijk de pensioenexport naar TKP in te zenden, naar verwachting zal dit vanaf 6 februari mogelijk zijn.
    (je zou het bestand eventueel kunnen downloaden en uploaden bij TKP)

• Avatar
    Bart Lange

Op de kennisbank is een artikel toegevoegd met de te doorlopen stappen:

Overgang van Syntrus naar TKP-detailhandel)

• Avatar
    Evita Valster

Beste Bart,

Kan al wel het relatienummer worden ingevoerd?
    Dit lukt bij ons namelijk nog niet.