Aanpassen van dashboard (dashlets aan- / uitzetten)

Wanneer je verschillende instellingen in Nmbrs veel/niet gebruikt, kun je de dashlets die standaard op je scherm staan aanpassen.

Hoe je dit doet staat in dit artikel beschreven.

Voorbeeld: Je werkt nooit met de mutatieformulieren bij deze klant maar wel met de HR documenten.

klik rechtsboven op 'bewerken' en pak het dashlet in kwestie erbij.

De opties zoals 'algemeen, loonopdracht, salarisinstellingen' etc komen overeen met de instellingen op bedrijfsniveau zodat je het gewenste dashlet makkelijk terug kunt vinden.

Dashlet zichtbaar maken/toevoegen aan het start scherm:

Klik op het schuifje waar nu een rood kruisje staat, dit zal veranderen in een groen vinkje. Druk op het kruisje rechts boven en het dashlet zal terug te vinden zijn op het start scherm.

Dashlet onzichtbaar maken/verwijderen van het start scherm:

Wanneer je een dashlet dat nu wel op het start scherm staat hier weg wil hebben, zoek je het dashlet erbij en klik je op het groene vinkje, deze zal dan veranderen in een rood kruisje en het dashlet is hierna niet meer standaard te zien op het start scherm.

Let op: De dashlets zijn een (verkorte) weergave van instellingen in Nmbrs.
Via 'instellingen' zijn deze gegevens altijd nog te benaderen.