Up & Go Programma Accountant Small

Het overstappen naar nieuwe salaris- en HR-software brengt het nodige met zich mee. Visma Nmbrs heeft hierin veel ervaring opgedaan en om het implementatietraject goed te laten verlopen hebben wij het Up & Go programma Small ontwikkeld: 

Voor wie?  

 • Beginnende klanten 
 • Voor accountants die tot 1.000 verloningen doen
 • Geen voorkennis van Visma Nmbrs vereist 

Doelen? 

 • Een voorbereid en getraind team, klaar om met Visma Nmbrs te werken 
 • Eigen Visma Nmbrs omgeving, waar alle HR- en salarisinstellingen efficiënt ingericht zijn
 • Conversie van (een deel van) alle klanten naar Visma Nmbrs
 • Klanten die toegang hebben tot het systeem  

Programma ondersteuning? 

 • Externe consultant 2 dagen op locatie
 • Regelmatig contact met het Visma Nmbrs Customer Success Team
 • Project management met behulp van Basecamp
 • Wekelijkse voortgangsrapportage via Basecamp
 • Vrije toegang tot alle implementatie tools en content

 

Programma

Hieronder staat per stap beschreven welke hulp wij bieden, voor sommige onderdelen betreft dit een dag op locatie als onderdeel van het Up&Go programma Small. Onze (externe) consultants bezoeken je op locatie om dit programma te doorlopen. Deze ervaren consultants zijn bekend met payroll en HR en weten alles van conversies vanuit meerdere systemen. Vanuit het Visma Nmbrs Customer Success team bewaken wij de planning en beantwoorden wij alle overige vragen over de inrichting of conversie, om je zo snel mogelijk wegwijs te maken in het systeem. 

Stap 1 Doelstelling en planning
Bij stap 1 gaat het om voorbereiding en inventarisatie, dit wordt gedaan onder begeleiding van het Customer Success Team. Samen wordt er gekeken naar de nodige begeleiding en zo wordt er een persoonlijk plan opgesteld. 

Stap 2  Training (optioneel)
Nmbrs biedt een aantal trainingen aan op verschillende niveaus. Deze trainingen zijn optioneel en vallen in de meeste gevallen buiten het Up&Go programma. Met geringe kennis van Nmbrs raden wij altijd aan om de basis trainingen te volgen. Ook is er een programma voor gevorderde. 

Stap 3 Inrichting en voorbereiding conversie
In stap 3 maakt het Customer Success Team een online project aan waarin uitleg wordt gegeven welke stappen je dient te volgen ter voorbereiding. Hieronder valt onder andere het beschikken over een Excel of loonaangifte XML bestand en het installeren van een eventuele converter. Daarna komt een externe consultant voor de eerste dag bij jullie op locatie de Kick-Off verzorgen en gaat het project van start. Op deze dag wordt het Roll Out plan besproken en wordt er gestart met de inrichting. Ook worden er afspraken gemaakt over het vervolgtraject.  

Stap 4 Conversie
Bij stap 4 wordt de conversie van alle gegevens naar Visma Nmbrs gedaan. Voordat je hiermee begint dient de inrichting vanuit stap 3 (voor een deel) gedaan te zijn. De activiteiten die je doet zijn o.a. het exporteren van gegevens uit het vorige software systeem (via converter waar mogelijk), het voorbereiden van de importsheets en de daadwerkelijke import.
Tijdens de tweede dag op locatie zal de consultant dit proces doorlopen en het systeem checken, zodat dit goed verloopt. Een deel van de runs van de 1e periode kan die dag al worden gedaan, ook wordt er gestart met communicatie richting de klanten.

Stap 5 Go Live
Bij stap 5 worden de klanten Live gezet, dit betekent dat er salarisruns gedaan worden en dat klanten toegang krijgen tot hun data. 

Stap 6 Evaluatie  
De laatste stap is 6, het project wordt telefonisch geëvalueerd en openstaande zaken worden besproken. De inrichting wordt gecontroleerd en het project wordt gesloten, hierna wordt overgegaan naar de reguliere support flow.

Kosten?

Het Up & Go Accountant Small programma (tot 1.000 medewerkers) kost € 1999,- (excl. BTW).

 

Hoe te beginnen? 

Om te starten met het Up & Go programma kun je direct in Visma Nmbrs, via Mijn Account, het programma aanschaffen. 
Voor meer informatie over de programma's neem je contact op met sales. 

 

Opmerkingen