Stap 2 - Training

In stap 2 wordt een zodanig trainingsprogramma gekozen dat iedereen in het implementatieteam de benodigde kennis voor het implementatieproces verkrijgt.

Het succes van de conversie hangt grotendeels af van de tijd die het conversie-team kan besteden aan de conversie (worden ze inderdaad vrijgemaakt) en de training die ze hebben genoten. We raden twee afzonderlijke trainingen aan: een voor het conversieteam en een voor de HR- en salarisadministrateurs. Deze trainingen zijn niet hetzelfde, want het conversieteam is verantwoordelijk voor de eerste inrichting in Nmbrs en de conversie van de data. De HR- en salarisadministrateurs zijn verantwoordelijk voor de verwerking van de HR – en salarisadministratie en de communicatie met klanten.

Het wordt aangeraden om de trainingen niet te ver voor de start van het implementatietraject te plannen, omdat de kennis dan wellicht al minder up-to-date is.

Er zijn 2 trainingen die relevant zijn voor conversie en implementatie die accountants kunnen volgen:

Nmbrs® Accountant Start Up training

Doelgroep: beginnende klanten van Nmbrs® met een lege omgeving die willen weten hoe dit in te richten en hoe data te converteren naar Nmbrs®.

Nmbrs® Accountant voor gevorderden

Doelgroep: klanten van Nmbrs® die de beginners training hebben gevolgd en beheerder zijn van hun omgeving. Deze training kan ook via e-learning gevolgd worden.

 

Kijk voor meer informatie over de verschillende trainingen en e-learnings voor accountants op:  

Overige stappen implementatie proces

Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk