Up & Go programma Accountant Large

Het overstappen naar nieuwe salaris- en HR-software brengt het nodige met zich mee. Nmbrs® heeft hierin veel ervaring opgedaan en om het implementatietraject goed te laten verlopen hebben wij het Up & Go programma Large ontwikkeld:

Voor wie?

• Beginnende klanten
  • Voor accountants die minimaal 1.000 verloningen doen
  • Geen voorkennis van Nmbrs® vereist

Doelen?

• Een voorbereid en getraind team, klaar om met Nmbrs® te werken
  • Eigen Nmbrs® omgeving, waar alle HR- en salarisinstellingen efficiënt ingericht zijn
  • Conversie van (een deel van) alle klanten naar Nmbrs®
  • Klanten die toegang hebben tot het systeem

Programma ondersteuning?

• Externe consultant 3 dagen op locatie
  • Direct en dagelijks contact met het Nmbrs® Start-up Team
  • Project management met behulp van Basecamp
  • Wekelijkse voortgangsrapportage
  • Vrije toegang tot alle implementatie tools en content

Programma

Hieronder staat per stap beschreven welke hulp wij bieden, voor sommige onderdelen betreft dit een dag op locatie als onderdeel van het Up&Go programma Large. Onze (externe) consultants bezoeken je op locatie om dit programma door te lopen. Deze ervaren consultants zijn bekend met payroll en HR en weten alles van conversies vanuit meerdere systemen. Vanuit het Nmbrs® Start Up team bewaken wij de planning en beantwoorden wij alle overige vragen over de inrichting of conversie, om je zo snel mogelijk wegwijs te maken in het systeem.

Stap 1 Doelstelling en planning
Bij stap 1 gaat het om voorbereiding en inventarisatie, dit wordt gedaan onder begeleiding van het Start Up Team. Het Roll out plan wordt gemaakt en een gebalanceerd implementatie team wordt samengesteld. Samen wordt er bekeken wie welke training gaat volgen.

Stap 2 Trainingen
Bij stap 2 wordt er in navolging van het Roll out plan training gevolgd door het team. Zie voor alle informatie hierover de onderstaande link.

Stap 3 Inrichting en voorbereiding conversie
Stap 3 staat in het teken van de inrichting en voorbereiding van de conversie. In deze fase is het de 1e dag dat een externe consultant bij jullie op locatie komt. Hij verzorgt de Kick Off.  Op deze dag wordt het Roll Out plan besproken, wordt de converter gecheckt en wordt er gestart met de inrichting. Tevens worden er afspraken gemaakt over het vervolgtraject.

Stap 4 Conversie
Bij stap 4 zal de consultant tijdens de 2e dag inrichting tot zover controleren en een verdere verdieping uitleggen, en zal de conversie gestart worden aan de hand van een default bedrijf.
Vervolgens wordt de conversie van alle gegevens naar Nmbrs® gedaan, dit doe je zelf met hulp op afstand van ons Start Up team. Voordat je hiermee begint dient de inrichting vanuit stap 3 (voor een deel) gedaan te zijn. De activiteiten die je doet zijn o.a. het exporteren van gegevens uit het vorige software systeem (via converter waar mogelijk), het voorbereiden van de importsheets en de daadwerkelijke import.

Stap 5 Go Live
Bij stap 5 worden de klanten Live gezet, dit betekent dat er salarisruns gedaan worden en dat klanten toegang hebben tot hun data. Tijdens de 3e dag op locatie zal de consultant dit proces doorlopen en het systeem checken, zodat dit goed verloopt. Een deel van de runs van de 1e periode kan die dag al gedaan worden, tevens wordt er gestart met communicatie richting de klanten.

Stap 6 Evaluatie
In de laatste stap wordt via skype met de account manager het project geëvalueerd en openstaande zaken besproken. De inrichting wordt gecontroleerd en het project wordt gesloten, hierna zal worden overgegaan naar de reguliere support flow.

Kosten?

Het Up & Go Accountant Large programma (vanaf 1.000 medewerkers) betreft drie dagen hulp op locatie en kost € 2.650,- (excl. BTW)

Hoe te beginnen?

Om te starten met het Up & Go programma kun je direct in Nmbrs®, via Mijn Account, het programma aanschaffen. Voor meer informatie over de programma's neem je contact op met ons Startup team.