Introductie Zoetwarenindustrie Branche

In dit artikel vind je welke brancheregelingen en welke CAO's worden ondersteund binnen de Zoetwarenindustrie branche. Ook lees je hoe deze brancheregeling wordt berekend in Nmbrs, hoe deze moet worden ingericht en hoe de pensioenexport wordt gedaan.

Ondersteunde brancheregelingen

  • 0080| Zoetwarenindustrie

De salaristabellen die voor deze branche kunnen worden geselecteerd vind je hieronder. In Nmbrs worden AVV- en principeakkoorden ondersteund, zie dit artikel voor meer informatie daarover.

  • 197 Zoetwarenindustrie Zoetwaren 

Berekening brancheregeling

De Pensioen regeling wordt als voorbeeld gebruikt voor de branche berekenmethode.
De brancheregeling is een jaarregeling. De grondslag voor de regeling is het SV loon voor de brancheregeling.  Er is voor de berekening een maximum grondslag en franchise van toepassing.

Inrichting

Kijk hieronder hoe je een branche dient te selecteren.

Pensioenexport

Het pensioenfonds voor de Zoetwarenindustrie, Bpf. Zoetwaren. is weliswaar aangesloten bij TKP, maar in het geval van Bpf. Zoetwaren heeft Nmbrs geen directe koppeling met TKP. Om de pensioengegevens aan te kunnen leveren dien je bij de pensioenexportinstellingen "Centric" te selecteren. Vervolgens kun je het XML-bestand van de pensioenaangifte vanuit Nmbrs downloaden en daarna handmatig uploaden in het werkgeversportaal.

Links & Bijlagen

 

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk