Hoe log ik in op de mobiele app?

Stap 1: Vul je domein in (wat vul ik in bij het domein?)

In Nmbrs® wordt het domein gebruikt om in te loggen in de omgeving van de salarisadministratie, bijvoorbeeld nlpayroll.nmbrs.nl. Dit is het domein wat ook wordt gebruikt in de webapplicatie.

Weet je niet wat het domein is van jouw salarisadministratie omdat je nog geen account hebt? Neem dan contact op met jouw salarisadministratie of kijk op deze pagina.

Stap 2: Vul je e-mailadres en wachtwoord in

Als je een medewerker login hebt, dan kun je met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord inloggen in de mobiele applicatie.

Als je nog geen medewerker login hebt, dan is het noodzakelijk dat je contact opneemt met jouw salarisadministrateur. Alleen jouw salarisadministrateur een medewerker login aanmaken.

Je kunt nu de Nmbrs® app gebruiken

Als je stap 1 en 2 hebt voltooid, dan kan je gebruik gaan maken van de mobiele applicatie. De salarisadministratie bepaalt welke functionaliteiten beschikbaar zijn.