Waarom is de verlofgroep niet zichtbaar in medewerker login?

Wanneer je op bedrijfsniveau een verlofgroep hebt aangemaakt, bijvoorbeeld 'tijd voor tijd' en deze niet zichtbaar is voor de medewerker in de medewerker login kan dat komen doordat er geen fulltime saldo is ingegeven.

Een verlofgroep dient altijd een fulltime saldo te hebben ook als er geen fulltime saldo is zoals bij 'tijd voor tijd', geef in dat geval waarde '0' in.

Je geeft een fulltime saldo in door op bedrijfsniveau via instellingen naar HR en dan Verlofinstellingen te gaan en op 'verlof saldo toevoegen' te klikken.

Klik op opslaan.

De medewerker kan hierna gebruik maken van de verlofgroep via de medewerker login.