Nmbrs® Business Salaris

Doel?

Met deze training worden de salarisfunctionaliteiten van Nmbrs® uitgelegd.

Voor wie?

Deze training is voor klanten van Nmbrs® die willen leren hoe de salarissen kunnen worden verwerkt in Nmbrs®.

De onderwerpen die behandeld worden zijn:

Master level

Bedrijfsniveau

Medewerkersniveau

Mutaties verwerken

Loonrun verwerken

Correcties verwerken

Informatie

Om 09.00 uur staat de koffie klaar!

De training begint stipt om 09.30 uur en eindigt om 15.00 uur. De lunch, koffie en thee zijn inbegrepen.

Locatie: Willem de Zwijgerlaan 352 A/2, 1055 RD Amsterdam (Routebeschrijving) (Google maps)

Benodigdheden voor de training

Voor de training zul je toegang moeten hebben tot jullie eigen omgeving.

Let op dat je toegang moet hebben tot de mailbox van de bovenstaande gebruiker, ook vanaf een andere locatie, dit in verband met de IP Validatie binnen Nmbrs®.

Inschrijven