Debiteur management

Deze categorie beschrijft het debiteur management in Nmbrs. De volgende zaken komen aan de orde:

Voor het beheren van debiteuren en bedrijven heeft Nmbrs een aantal extra functionaliteiten voor accountants ontwikkeld:

 

 

Beheer van debiteuren & bedrijven

Bij debiteuren, bedrijven en medewerkers kunnen opmerkingen worden toegevoegd. Deze kunnen bijvoorbeeld voor interne communicatie worden gebruikt. Bovendien kunnen debiteuren en bedrijven onzichtbaar worden gemaakt en uiteraard kunnen debiteuren, bedrijven en medewerkers ook worden verwijderd. 


Salarisinstellingen (alleen voor accountants) 

Via het tabblad Instellingen kun je wijzigingen aanbrengen in de Master Branches, Master Urenmodellen, Master Loonmodellen en het Grootboek Rekening Schema.
Wijzigingen hier werken door in het gehele systeem: ze gelden dus voor alle klanten. Voorbeeld: een hier gewijzigde uurcode wijzigt bij alle debiteuren. 

Op debiteurniveau, via tabblad Explorer, worden wijzigingen alleen voor deze klant doorgevoerd. Een hier gewijzigd uurtype wijzigt NIET bij de overige debiteuren.

 

Klanten toegang geven tot het systeem (alleen voor accountants) 

Visma Nmbrs biedt drie verschillende scenario’s die je als accountant aan je klant kunt bieden.
Het scenario bepaalt welke activiteiten door jezelf of door je klant worden uitgevoerd. De keuze voor een scenario is niet bindend en kan worden aangepast. Ook kunnen de basisscenario’s, eventueel op klantniveau, worden aangepast voor de eigen situatie. Voor meer informatie hierover zie:

 

Tags (alleen voor accountants) 

Met behulp van tags kan een filter worden toegevoegd aan een debiteur. Het voordeel hiervan is dat verscheidene overzichten op deze tag gefilterd kunnen worden, bijvoorbeeld de Workflow. Het is ook mogelijk om een tag toe te voegen aan een accountant login, zodat deze alleen debiteuren kan zien met de betreffende tag.

 

Invoicing / factureringsmodule (alleen voor accountants) 

Via de factureringsmodule kan de klantfacturatie worden ingericht. Er kunnen meerdere service levels worden aangemaakt, waaraan producten met een bepaalde prijs hangen. Vervolgens kan aan de debiteuren een service level worden gehangen. Nadat een run is gedraaid voor een bedrijf met een service level worden alle aangegeven producten geteld. In het facturatieoverzicht is te zien hoeveel producten de klant heeft afgenomen en tegen welke prijs. De totale prijs voor dit bedrijf wordt hierin ook weergegeven.

 

Accountant Website (alleen voor accountants) 

Een accounteigenaar heeft de mogelijkheid om een eigen website aan te maken. De Nmbrs Accountantshop zal vervolgens een link naar deze pagina tonen.

Opmerkingen