Dyflexis

Over de integratie

De integratie, welke is aangestuurd vanuit Dyflexis, zorgt ervoor dat uren naar Nmbrs® kunnen worden verstuurd en dat basis gegevens van en naar Nmbrs® kunnen worden aangepast. Basisgegevens kunnen real time van en naar Nmbrs® worden gewijzigd.  De Nmbrs® applicatie is hierin voorlopig leidend.
Periodiek kunnen de te verwerken uren voor de salarisadministratie eenmalig rechtstreeks naar Nmbrs® worden gestuurd. Hiervoor kunnen door de gebruiker opgegeven component codes worden gebruikt.
Zowel in Nmbrs® als in Dyflexis kan de verlof registratie worden bijgehouden. Wanneer men kiest de integratie tussen Dyflexis en Nmbrs® te gebruiken adviseren we verlof in Dyflexis te administreren. Als een oproeper altijd verlof uitbetaald krijgt stelt men dat in Nmbrs® in. Als verlof uitbetaald moet worden (dat is dus geen verlof opname!) wordt het daarvoor bestemde Nmbrs® component opgeboekt vanuit Dyflexis. Deze integratie is gerealiseerd door Dyflexis, de integratie is ook in het beheer van Dyflexis.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Over Dyflexis

Dyflexis Planningsoftware wordt ontwikkeld door Wodan Brothers. Dyflexis staat voor DYnamische FLEXibele Informatie Systemen. Wodan Brothers is marktleider op het gebied van gebruiksvriendelijke online personeelsplanningsoftware voor diverse branches. "Bij Wodan Brothers geloven we dat functionaliteit niet ten koste hoeft te gaan van gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast geloven wij niet in ellenlange implementatietrajecten. Wanneer software niet in één keer wordt begrepen dan ligt dat vaker aan de programmatuur dan de gebruiker. Wij kunnen dan ook met een gerust hart onze gebruikers voorzien van gratis ondersteuning. Of het nu gaat om een bedrijf met tien man personeel of een keten met tientallen vestigingen, Dyflexis levert voor iedere branche de juiste en kostenbesparende oplossing."

Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met Nmbrs te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met Dyflexis: