HROffice

Over de integratie

Door de integratie van de online HR- en salarisapplicaties van Nmbrs® in HROffice, worden aangenomen kandidaten met al hun gegevens, in één keer van HROffice naar Nmbrs® geëxporteerd en smelten HR en recruitment samen.

Bij de koppeling tussen Nmbrs®  en HROffice wordt gebruik gemaakt van de aangemaakte default medewerker instellingen in Nmbrs® om met één druk op de knop kandidaten vanuit HROffice naar Nmbrs® over te zetten / aan te maken. Ook wordt er gebruik gemaakt van de Single Sign On functionaliteit. Door Single Sign On loggen gebruikers maar één keer in en hebben ze daarna automatisch toegang tot alle andere applicaties en resources in het netwerk.

De integratie is gerealiseerd door - en in het beheer van - HROffice.

Hoe te gebruiken

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Er is een procedure beschikbaar in het geval dat de Nmbrs® export zal worden toegepast. In de procedure staat beschreven hoe de set-up kan worden geconfigureerd, een emailadres en token kan worden verkregen, en de noodzakelijke medewerker en looncomponenten informatie.

Over HROffice

Met HROffice, halen organisaties een totaaloplossing voor online recruitment in huis, die vanaf vandaag direct gekoppeld kan worden aan de meeste HR- en salarissystemen. HROffice maakt HR-systemen en -processen toekomstbestendig, medewerkers én managers krijgen zo direct toegang tot de personeelsadministratie in de cloud. Mocht je vragen hebben over de integratie, of over HROffice in het algemeen, neem dan contact op met de supportafdeling van HRoffice: