Externe relaties (Business)

Externe relaties toevoegen op Instellingen niveau

Je kunt in Nmbrs® externe relaties invoeren . Deze kunnen eerst op Instellingen niveau worden toegevoegd, zodat ze daarna op bedrijf- en medewerker niveau kunnen worden geselecteerd.

1. Klik op Instellingen op het hoogste niveau
2. Klik op Externe relaties onder Verstrekkingen

1. Hier klik je op bijvoorbeeld Nieuwe verzekering
2. Het pop-up scherm wordt geopend waar je de Verzekering toevoegt .

Externe relaties toevoegen op Medewerker niveau

1. Wanneer je een verzekering hebt toegevoegd op Instellingen niveau, ga je naar de medewerker
2. Klik bij Start op Verzekeringen
3. Wanneer je op Nieuwe verzekering klikt opent het pop-up scherm waar je toevoegde verzekeraar kan selecteren. Om daarna de gegevens van de medewerker in te vullen.