Ik krijg de melding "Gebruik van Nmbrs HR is niet toegestaan door de eigenaar."

Om verwarring te voorkomen is het als eigenaar van een accountantsomgeving niet mogelijk om een Nmbrs.hr omgeving te starten. Wij gaan er vanuit dat het e-mail domein van de accountant niet aan een Nmbrs.hr omgeving wordt gekoppeld. Per debiteur wordt er een Nmbrs.hr omgeving en url aangemaakt, terwijl er slechts 1 accountants domein bestaat. 
 
Vanuit Nmbrs® Accountant wordt het domein automatisch overgenomen van het email adres dat wordt gebruikt door de eigenaar. Hiermee wordt voorkomen dat accountants onbedoeld een eigen email domein koppelen aan een klant of test omgeving. Het is vanuit Nmbrs® alleen mogelijk om een omgeving te starten met een domein dat van deze debiteur/klant is. 
 
Waar je rekening mee moet houden is dat accountantnaam.nmbrs.hr maar 1 keer kan worden gebruikt, voor 1 debiteur dus. Informeer ons wanneer het toch je bedoeling is op basis van dit e-mail domein een Nmbrs.hr omgeving aan te maken. Het kan zijn dat het eigen kantoor ook als debiteur is opgenomen in de eigen accountants applicatie.
 
Volgen

Opmerkingen

Mogelijk gemaakt door Zendesk