Do It Yourself Programma

Het overstappen naar nieuwe salaris- en HR-software brengt het nodige met zich mee. De keuze kan natuurlijk zijn dat je de implementatie zelf wilt doen, hieronder staat beschreven welke hulp en ondersteuning je van ons kunt verwachten.

Voor wie?

• Iedereen die Nmbrs® zelf wilt implementeren
  • Accountants die geen extra hulp bij begeleiding nodig hebben

Doelen?

• Een voorbereid en getraind team, klaar om met Nmbrs® te werken
  • Eigen Nmbrs® omgeving, waar alle HR- en salarisinstellingen efficiënt ingericht zijn
  • Conversie van (een deel van) alle klanten naar Nmbrs®
  • Klanten die toegang hebben tot het systeem

Programma ondersteuning?

• Direct en dagelijks contact met het Nmbrs® Start-up Team
  • Project management met behulp van Basecamp
  • Periodieke voortgangsrapportage via Basecamp
  • Vrije toegang tot alle implementatie tools en content

Programma

De implementatie doe je zelf met hulp van onze artikelen, wij begeleiden je periodiek op afstand (telefonisch) en/of per e-mail. De conversie van de gegevens en de inrichting van Nmbrs® voer je zelf uit, wij helpen je opstarten en geven antwoord op al jouw vragen. De planning bewaken wij dus op afstand. Hieronder staat per stap beschreven welke hulp wij bieden bij het Do It Yourself programma.

Stap 1 Doelstelling en planning
Bij stap 1 gaat het om voorbereiding en inventarisatie, dit wordt gedaan onder begeleiding van het Start Up Team. Het Roll Out plan wordt besproken, de converter wordt gecheckt en er wordt gestart met de (verdere) inrichting. Tevens worden er afspraken gemaakt over het vervolgtraject. Zie hieronder wat stap 1 inhoudt.

Stap 2 Trainingen
Bij stap 2 wordt er training gevolgd door het team, zie voor alle informatie hierover de onderstaande link. De Nmbrs Accountant Start Up training bereid je voor op de inrichting en conversie.

Stap 3 Inrichting en voorbereiding conversie
Bij stap 3 wordt er verder gegaan met de inrichting, en wordt de voorbereiding voor de conversie gestart. Het Start Up team zal de inrichting tot zover controleren en een (eventuele) verdere verdieping uitleggen, en de conversie kan gestart worden aan de hand van een (nieuw) default bedrijf.

Stap 4 Conversie
Bij stap 4 wordt de conversie van alle gegevens naar Nmbrs® gedaan, dit doe je zelf met hulp op afstand van ons Start Up team. Voordat je hiermee begint dient de inrichting vanuit stap 3 voor het grootste deel) gedaan te zijn. De activiteiten die je doet zijn o.a. het exporteren van gegevens uit het vorige software systeem (via de converter waar mogelijk), het voorbereiden van de importsheets en de daadwerkelijke import.

Stap 5 Go Live
Bij stap 5 worden de klanten Live gezet, dit betekent dat er salarisruns gedaan worden en dat klanten toegang hebben tot hun data. Het Start Up team zal dit proces samen met jullie doorlopen en het systeem checken, zodat dit goed verloopt. Een deel van de runs van de 1e periode kan nu gedaan worden, tevens wordt er gestart met communicatie richting de klanten.

Stap 6 Evaluatie
De laatste stap is 6, het project wordt telefonisch geëvalueerd en openstaande zaken worden besproken. De inrichting wordt gecontroleerd en het project wordt gesloten, hierna wordt overgegaan naar de reguliere support flow.

Kosten?

Aan dit programma zijn geen vaste kosten verbonden.

Hoe te beginnen?

Om te starten met het Do It Yourself Programma neem je contact op met ons Start-up Team. Zij kunnen je meer vertellen over het programma.

• startup@nmbrs.nl of via Sales op ​T +31(0)85 - 888 9961