Do It Yourself Programma

Het overstappen naar nieuwe salaris- en HR-software brengt het nodige met zich mee. De keuze kan natuurlijk zijn dat je de implementatie zelf wilt doen, hieronder staat beschreven welke hulp en ondersteuning je van ons kunt verwachten.

Voor wie?

• Iedereen die Nmbrs® zelf wilt implementeren
  • Accountants die geen extra hulp bij begeleiding nodig hebben

Doelen?

• Een voorbereid en getraind team, klaar om met Nmbrs® te werken
  • Eigen Nmbrs® omgeving, waar alle HR- en salarisinstellingen efficiënt ingericht zijn
  • Conversie van (een deel van) alle klanten naar Nmbrs®
  • Klanten die toegang hebben tot het systeem

Programma ondersteuning?

• Direct en dagelijks contact met het Nmbrs® Start-up Team
  • Vrije toegang tot alle implementatie tools en content

Programma

De implementatie doe je zelf met hulp van onze artikelen, wij zijn jouw vraagbaak op afstand. De conversie van de gegevens en de inrichting van Nmbrs® voer je zelf uit, wij helpen je opstarten en geven antwoord op al jouw vragen. Hieronder staat per stap beschreven welke hulp wij bieden bij het Do It Yourself programma.

Stap 1 Doelstelling en planning
Bij stap 1 gaat het om voorbereiding en inventarisatie. Zie hieronder wat stap 1 inhoudt.

Stap 2 Trainingen
Bij stap 2 wordt er training gevolgd door het team, zie voor alle informatie hierover de onderstaande link.

Stap 3 Inrichting en voorbereiding conversie
Bij stap 3 wordt er verder gegaan met de inrichting, en wordt de voorbereiding voor de conversie gestart.

Stap 4 Conversie
Bij stap 4 wordt de conversie van alle gegevens naar Nmbrs® gedaan, dit doe je zelf met hulp op afstand van ons Start Up team.

Stap 5 Go Live
Bij stap 5 worden de klanten Live gezet, dit betekent dat er salarisruns gedaan worden en dat klanten toegang hebben tot hun data.

Stap 6 Evaluatie
De laatste stap is 6, het project wordt geëvalueerd. Hierna wordt overgegaan naar de reguliere support flow.

Kosten?

Aan dit programma zijn geen vaste kosten verbonden.

Hoe te beginnen?

Om te starten met het Do It Yourself Programma neem je contact op met ons Start-up Team. Zij kunnen je meer vertellen over het programma.

• startup@nmbrs.nl of via Sales op ​T +31(0)85 - 888 9961