Nmbrs® Accountant Conversie

Doel?

Met deze training leer je het zelfstandig opzetten en uitvoeren van een  conversie- en implementatietraject.

Deze training is (ook) onderdeel van het startup implementatie proces

Voor wie?

De training Nmbrs® Accountant Expert Conversie is voor gevorderde gebruikers van Nmbrs® die zelfstandig conversie- en implementatieplannen willen opzetten en uitvoeren

De onderwerpen die behandeld worden zijn:

Inrichting en voorbereiding conversie

Workshop Conversie

• Voorbereidingen voor de data-conversie
  • Proefconversie
  • Importeren
  • Start-up wizard
  • Jaarwissel
  • Schaduw draaien en data aanvullen

Go Live

Informatie

Om 09.00 uur staat de koffie klaar!

De training begint stipt om 09.30 uur en eindigt om 15.00 uur. De lunch, koffie en thee zijn inbegrepen.

Locatie: Willem de Zwijgerlaan 352 A/2, 1055 RD Amsterdam (Routebeschrijving) (Google maps)

Benodigdheden voor de training

Voor de training zul je toegang moeten hebben tot jullie eigen accountantsomgeving, de template zal de rechten "administrator met debiteurenbeheer" moeten hebben.

Let op dat je toegang moet hebben tot de mailbox van de bovenstaande gebruiker, ook vanaf een andere locatie, dit in verband met de IP Validatie binnen Nmbrs®.