Nmbrs® Business HR

Doel?

Het beheren en instellen van de HR functionaliteiten van Nmbrs®.

Voor wie?

De training Nmbrs® Business HR is voor HR medewerkers die werken met Nmbrs® Business.

De onderwerpen die behandeld worden zijn:

HR

Verlof

Verzuim

Informatie

De training begint om 09.30 uur en eindigt rond 15.00 uur. De lunch, koffie en thee zijn inbegrepen. De kosten voor deze training zijn € 249,- per persoon.

Locatie: Willem de Zwijgerlaan 352, 1055 RD Amsterdam (Routebeschrijving) (Google maps)

Benodigdheden voor de training

Voor de training zul je toegang moeten hebben tot jullie eigen omgeving.

Let op dat je toegang moet hebben tot de mailbox van de bovenstaande gebruiker, ook vanaf een andere locatie, dit in verband met de IP Validatie binnen Nmbrs®.

Inschrijven