Welke verbeteringen en nieuwe features kan ik binnenkort verwachten?

In de de beta fase waarin Nmbrs.hr zich nu bevindt zullen nog veel grote verbeteringen en nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Hieronder staan, per functionaliteit, de geplande wijzigingen.

Volg en abonneer op de update notes om automatisch op de hoogte te worden gesteld van de uitbreidingen hieronder benoemd.

Algemeen
- Delen van email, notities, bestanden, taken en cases. Je kunt deze dan eenvoudig privé maken, zodat de informatie alleen voor jou toegankelijk is. Ook kun je de informatie delen met de door jou geselecteerde gebruikers.

Gebruikers
- Team manager rol
- Externe personen die slechts taken kunnen voltooien vanuit de email.

Notificaties
- Ontvang notificaties vanuit Nmbrs® op basis van de signaal instellingen.
- Ontvang notificaties van custom applicaties.
- Verwerk een notificaties als een notitie, taak of case.

Tracks

- Tracks worden omgedoopt naar workflows
- Taken worden omgedoopt naar "To-do's"
- Naast "To-do's" zullen er meer actie types worden toegevoegd bijvoorbeeld het genereren van documenten.
- Ken to-do's direct toe aan een specifieke gebruiker.

Apps
- Abonneer op webhooks vanuit Nmbrs.hr
- Basis gegevens van medewerkers worden nog niet geheel real-time gesynchroniseerd, de basis hiervoor is achter de schermen gerealiseerd zeer binnenkort zal de synchronisatie actief worden. Klik hier voor een link naar het artikel dat meer verteld over de relatie tussen de gesynchroniseerde data.

Terug naar de How-to's en FAQ om nog meer te leren.