Alle gebruikers in Gmail zien de Gadget met "unable to connect"

Google geeft je 2 opties om een app toe te kennen aan een gebruiker (installeren).

Als admin
Wanneer je als gebruiker ook admin rechten in Goolge apps for work hebt wordt Nmbrs.hr altijd voor de gehele organisatie beschikbaar. Dit is de optie dit je eerder hebt gekozen. Hierdoor ziet iedereen de app ook als ze geen gebruiker hebben. Vervelend voor degene die Nmbrs.hr niet gebruiken. Maak gebruik van organisaties en sub organisaties in Google apps for work om beschikbaarheid te limiteren. Klik hier voor uitleg over deze organisaties.

Individueel
Wanneer een individuele gebruiker op het icoontje voor apps (rechts boven in Gmail) klikt kies dan voor "Meer uit Apps Marketplace". Wanneer de app niet door de admin aan het hele domein is toegekend kan de gebruiker daar Nmbrs.hr zoeken en installeren.

Is "Meer uit Apps Marketplace" niet beschikbaar dan dient de admin deze optie beschikbaar te stellen. Open de admin app en volg deze stappen.

- kies voor apps
- klik links in beeld op "Marketplacec-instellingen"
- Klik op Toegang tot apps beheren
- Kies voor optie 1 of 3