Yuki

Over de integratie

Door de koppeling tussen Yuki met Nmbrs® is het mogelijk de loonstroken, loonaangifte en journaalposten uit Nmbrs® te halen en deze automatisch in Yuki te plaatsen. Deze integratie is gerealiseerd door Yuki, de integratie is ook in het beheer van Yuki.

(Onderstaande afbeeldingen laten zien hoe de verschillende documenten vanuit Nmbrs er in Yuki uitzien)

Hoe te gebruiken

[...]

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Op de supportpagina van Yuki vind je documentatie omtrent het realiseren van deze integratie:

Over Yuki

Yuki werd opgericht in 2007 door Arco van Nieuwland, Lucas Brentjens en Sebastian Toet. De oprichters hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling van administratieve software. Er werd in de eerste twee jaar uitsluitend gewerkt aan het bouwen van het innovatieve platform waarlangs de Yuki gebruikers de unieke “scannen-mailen-klaar” service ontvangen. Begin 2009 werden de eerste klanten aangetrokken. Momenteel werken er al ruim 3.500 accountants en ondernemers met de Yuki software. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met Nmbrs te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met Yuki: