Ezora

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Ezora. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op de nemen met Ezora.

Nmbrs® support

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Ezora support

Over Ezora

Ezora helpt organisaties sinds 2008 om de juiste beslissingen te nemen. Via online rapporten en dashboards krijgen klanten beter inzicht in hun KPI’s. Ezora, gevestigd in Dublin Ierland, levert haar online diensten aan meer dan duizend ondernemingen in onder andere Ierland, Groot-Brittannië, Nederland en Australië.

Over de integratie

Het Ezora KPI dashboard visualiseert bedrijfsdata en stelt bedrijven in staat op korte termijn keuzes te maken die leiden tot een beter bedrijfsresultaat. Door de koppeling met Nmbrs® vertaalt Ezora de salaris data uit Nmbrs® tot begrijpelijke rapportages over onder andere FTE’s, werkuren en loonkosten.