Visionplanner Cloud

Over de API koppeling

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Visionplanner. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Visionplanner.

Nmbrs® support

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Visionplanner support

Over Visionplanner Cloud

Met Visionplanner Cloud heeft u snel inzicht in uw financiële resultaten van vandaag en waar u gaat uitkomen morgen, deze maand... dit jaar.  Lees eenvoudig de actuele cijfers in uit uw boekhouding en salarissysteem en Visionplanner Cloud berekent automatisch de voor u relevante trends.

Over de integratie

Dankzij de integratie tussen Nmbrs® en Visionplanner Cloud wordt het gemakkelijker om cijfers uit Nmbrs® te verwerken in overzichtelijke rapportages. Visionplanner Cloud leest uw data uit Nmbrs® en verwerkt deze in rapportages waardoor u snel en efficiënt uw data gereed hebt voor presentaties en professionele rapporten voor uw cliënten.

Op de supportpagina van Visionplanner vindt u een video over hoe u de integratie kunt realiseren.