Visionplanner Cloud

Deze integratie is gerealiseerd door en volledig in beheer van Visionplanner. Voor vragen en ondersteuning verzoeken wij je contact op te nemen met Visionplanner.

Nmbrs® support

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Visionplanner support

Over Visionplanner Cloud

Met Visionplanner Cloud heeft u snel inzicht in uw financiële resultaten van vandaag en waar u gaat uitkomen morgen, deze maand... dit jaar.  Lees eenvoudig de actuele cijfers in uit uw boekhouding en salarissysteem en Visionplanner Cloud berekent automatisch de voor u relevante trends.

Over de integratie

Dankzij de integratie tussen Nmbrs® en Visionplanner Cloud wordt het gemakkelijker om cijfers uit Nmbrs® te verwerken in overzichtelijke rapportages. Visionplanner Cloud leest uw data uit Nmbrs® en verwerkt deze in rapportages waardoor u snel en efficiënt uw data gereed hebt voor presentaties en professionele rapporten voor uw cliënten.

Op de supportpagina van Visionplanner vindt u een video over hoe u de integratie kunt realiseren.