Visma (Accountview)

Over de integratie

De koppeling tussen Visma (Accountview) en Nmbrs® maakt het mogelijk om de journaalposten vanuit Nmbrs® naar Visma te verzenden. Deze integratie is gerealiseerd door Visma (Accountview), de integratie is ook in het beheer van Visma Accountview.

(Onderstaande afbeeldingen laten zien hoe een journaalpost in Nmbrs, er in [..] uitziet als je deze via de integratie hebt verzonden)

Hoe te gebruiken

[...]

Om deze integratie te realiseren is het in Nmbrs® alleen nodig om een gebruiker met een API token aan te maken; ook kan een token aan een bestaande gebruiker worden toegevoegd. Zie voor het aanmaken van een token:

Zie voor het toevoegen van een token aan een bestaande gebruiker:

Op de supportpagina van Visma (Accountview) vind je documentatie omtrent het realiseren van deze integratie:

Over Visma (Accountview)

Visma Software levert open, flexibel in te richten software aan meer dan 30.000 klanten in het mkb en de semipublieke sector. Naast AccountView en Talent & Salaris bevat het portfolio Mamut One, Visma Severa, Visma.net, Visma Teleboekhouden en diverse andere SaaS-applicaties. Hiermee biedt Visma Software bedrijven een solide basis en/of geïntegreerde oplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Mocht je meer informatie willen over hoe de integratie met Nmbrs te realiseren, of mocht je andere vragen over deze integratie hebben neem dan contact op met Visma.