Storing in de applicatie

Deze ochtend hadden we problemen met de infrastructuur, vanuit onze server omgeving was het niet mogelijk om externe servers te benaderen. Hierdoor konden er verschillende foutmeldingen optreden. Zo werkte het verzenden van de pensioenexport, benaderen van het documenten beheer en  Google OpenID bijvoorbeeld niet goed.

Dit probleem is door onze hosting partij om 11.15 uur verholpen.

Update: Ook de signalen vanaf 00:00 tot en met 11:15 waren niet verzonden.