Do It Yourself Programme Business

Het overstappen naar nieuwe salaris- en HR-software brengt het nodige met zich mee. De keuze kan natuurlijk zijn dat je de implementatie zelf wilt doen. Hieronder staat beschreven welke hulp en ondersteuning je van ons kunt verwachten.

Voor wie?

• Iedereen die Nmbrs® zelf wilt implementeren
  • Iedereen die geen extra hulp bij implementatie nodig heeft

Doelen?

• Een voorbereid en getraind team, klaar om met Nmbrs® te werken
  • Eigen Nmbrs® omgeving, waar alle HR- en salarisinstellingen efficiënt ingericht zijn
  • Medewerkers die toegang hebben tot het systeem
  • HR-managers die alle functionaliteiten optimaal benutten

Programma ondersteuning?

• Stappenplan (zie hieronder)
  • Overleg met onze onboarding specialist als je er toch niet helemaal uitkomt met onze Kennisbank en Helpdesk

Hoe te beginnen?

Je kunt direct beginnen met Stap 1. Mocht je vragen hebben of twijfelen of het DIY programma geschikt is, neem dan contact op via sales@nmbrs.nl of +31(0)85 - 888 9961

Implementatie proces