Wijzigen van naam of domein (andere URL of eigen domein)

Naamswijziging

Als je kantoor of bedrijf een naamswijziging heeft dan is dit aan te passen door je abonnement te wijzigen.

Zie hiervoor: Abonnement wijzigen

Domein (URL) wijzigen

Het is mogelijk om het Nmbrs-adres (de URL) van je omgeving door ons aan te laten passen ([eigen naam].nmbrs.nl). In dit geval betreft het dus alleen aanpassing van het gedeelte vóór ".nmbrs.nl".

De kosten voor deze aanpassing bedragen eenmalig €80. De aanvraag voor aanpassen van de URL kan per e-mail naar support@nmbrs.nl.

Let op: na aanpassing van de domeinnaam zullen de verwijzingen naar de oude URL niet meer werken. Informeer klanten en medewerkers tijdig dat deze wordt aangepast!
Ook verwijzingen (signalen) naar de oude URL, zoals verlofaanvragen en loonstrook inzien, zullen niet meer werken. Nog niet goedgekeurde verlofaanvragen zullen in de applicatie moeten worden goedgekeurd.

Eigen domein (URL) gebruiken / wijzigen

Het is ook mogelijk om via een geheel eigen domein (bijv. xxx.accountantskantoor.nl) Nmbrs te gebruiken. Je dient in dat geval wel eigenaar te zijn van dit domein.

Voorbeeld: je wilt https://salaris.accountantskantoor.nl gebruiken om in te loggen in de applicatie. Het domein salaris.accountantskantoor.nl moet dan aangemaakt zijn en je moet eigenaar zijn van dit domein. De domein zal dan moeten verwijzen naar ons IP adres.

We moeten in deze situatie een certificaat aanvragen voor deze domeinnaam en dit certificaat dient door de eigenaar van de domeinnaam te worden goedgekeurd. Controleer daarom op welke naam (e-mail) deze is geregistreerd; dit kun je nagaan via https://www.sidn.nl/whois/ . De e-mail voor de goedkeuring zal worden verzonden naar de "Administratieve contactpersoon".

Aan het gebruiken en/of aanpassen van een eigen domeinnaam zijn aanzienlijk hogere kosten verbonden dan bij gebruik van het ".nmbrs.nl"-domein. De aanvraag voor (aanpassing van) een eigen URL kan per e-mail naar sales@nmbrs.nl.

Let op: na aanpassing van de eigen domeinnaam zullen de verwijzingen naar de oude URL niet meer werken. Informeer klanten en medewerkers tijdig dat deze wordt aangepast!
Ook verwijzingen (signalen) naar de oude URL, zoals verlofaanvragen en loonstrook inzien, zullen niet meer werken. Nog niet goedgekeurde verlofaanvragen zullen in de applicatie moeten worden goedgekeurd.