Hoe extra service aan te schaffen?

Het is mogelijk om direct in Visma Nmbrs extra services, zoals een Up & Go programma of Animaties, aan te schaffen wanneer je dit nodig hebt.

Er zijn twee situaties waarin je dit kunt aanschaffen, als nieuwe klant bij je abonnement of als bestaande klant naast je abonnement.

Nieuwe klant

Als nieuwe klant, in een Free Trial omgeving, kun je rechtsboven op "Start nu!" klikken om Visma Nmbrs aan te schaffen:

free_trial.png

Je komt nu in de abonnementspagina, hier kun je door op "Start nu" te klikken een abonnement afsluiten vanaf de ingangsdatum die jij wilt.

start_nu.png 

Je komt nu in de Visma Nmbrs Shop. Door bovenin het scherm het aantal medewerkers dat je verloond in te voeren wordt automatisch het meest voordelige abonnement voor je berekend.

optie.png

Het onderstaande icoontje geeft aan welk abonnement het meest voordelig is.

voordeligste.png

Je kunt zelf aangeven vanaf welke datum je abonnement ingaat, dit is het moment dat je klanten wilt gaan verlonen.

start_periode.png

 

Wanneer je alles ingevuld hebt is de Offerte gereed, en klik je op Volgende. In het volgende scherm kun je Extra Services aanschaffen als je dit nodig acht. Dit is bijvoorbeeld hulp bij de implementatie (een Up & Go programma), animatiefilmpjes op maat gemaakt of een training.

Screenshot__20_.png

Wanneer je de gewenste Extra Services ingevuld hebt, klik je op Opslaan en vervolg. In het volgende scherm controleer je je gegevens, klik wederom op Opslaan en vervolg en verzend je aanvraag.

 

Bestaande klant

Als bestaande klant kun je in de omgeving rechtsboven op "Mijn Account" klikken.

Screenshot__21_.png

Nu kom je in de account omgeving, klik hier op "Mijn abonnement" om Extra services te bestellen.

abonnement.png

Bij Extra services kun je in de Visma Nmbrs shop een aantal extra zaken afnemen, bijvoorbeeld hulp bij de implementatie (een Up & Go programma) of op maat gemaakte animatiefilmpjes. Welk Up & Go programma je nodig hebt is al automatisch bepaald aan de hand van het aantal medewerkers.

abonnement1.png

 

Door te klikken op Bestel Extra's kun je Extra Services aanschaffen. Vul het aantal in dat je nodig hebt en klik op Opslaan en vervolg.

Screenshot__20_.png

Controleer in het volgende scherm je gegevens en klik op Opslaan en vervolg om je aanvraag te verzenden.

 

Voor meer informatie over Mijn Nmbrs Account,  klik hieronder:

Opmerkingen