Stap 2 Leer meer over Nmbrs®

In stap 2 raden wij aan een trainingsprogramma te volgen, zodat alle gebruikers de benodigde kennis voor gebruik van Nmbrs® verkrijgen. Het succes van de implementatie hangt grotendeels af van de tijd die kan worden besteed aan implementatie en de trainingen. Het wordt aangeraden om de trainingen niet te ver voor de start van het implementatietraject te plannen, om de kennis up-to-date te houden.

Er zijn 3 trainingen die relevant zijn voor het gebruik van Nmbrs.

Nmbrs® Business introductie

Doelgroep: prospects (zonder kennis van Nmbrs® Business) die graag kennis willen maken met de HR- en salarisapplicatie van Nmbrs®. Dit programma kun je kosteloos volgen. Je kunt je inschrijven via deze link

Salaris met Nmbrs Business

Doelgroep: gebruikers van Nmbrs Business die de salarisverwerking zelf verrichten. Het programma, prijs en mogelijkheid tot aanmelden staat hier weergegeven.

HR met Nmbrs Business

Doelgroep: klanten van Nmbrs die de HR-functionaliteiten uitgebreid willen benutten. Het programma, prijs en mogelijkheid tot aanmelden is hier te vinden.

E-learning: Business salaris

Doelgroep: prospects en klanten die de salarisverwerking zelf verrichten. De e-learning leert je de basis van Nmbrs op het gebied van salaris.

Alle stappen implementatie proces