Stap 2 Training Business

In stap 2 wordt een trainingsprogramma gevolgd zodat alle gebruikers de benodigde kennis voor gebruik van Nmbrs verkrijgen. Het succes van de implementatie hangt grotendeels af van de tijd die kan worden besteed aan implementatie en de trainingen. Het wordt aangeraden om de trainingen niet te ver voor de start van het implementatietraject te plannen, om de kennis up-to-date te houden.

Er zijn 3 trainingen die relevant zijn voor het gebruik van Nmbrs.

Nmbrs® Business introductie

Doelgroep: prospects (zonder kennis van Nmbrs® Business) die graag kennis willen maken met de HR- en salarisapplicatie van Nmbrs®.

Salaris met Nmbrs Business

Doelgroep: gebruikers van Nmbrs® Business die de salarisverwerking zelf verrichten. Het programma staat hier.

HR met Nmbrs Business

Doelgroep: klanten van Nmbrs die de HR-functionaliteiten uitgebreid willen benutten. Het programma staat hier.

Alle stappen implementatie proces