HR Roll-out Sessies Business Small

Hieronder staan de sessies beschreven die horen bij de HR Roll-out Business Small

De urenverdeling ziet er dan als volgt uit:

2 uur: Inventarisatie door implementatiespecialist (telefonisch, voorbereid door Business-klant)

• Inventariseren verlof-/verzuimregistratie
  • Doornemen mutatieformulieren en ESS/MSS-behoefte
  • Doornemen signaleringen, verstrekkingen, opleidingen
  • Doornemen HR-instellingen

2 uur: Implementatie bedrijfsgegevens door implementatiespecialist o.b.v. de inventarisatie(door de externe consultant)

• Invoeren verlof-/verzuimregistratie
  • Aanmaken goedkeuringsketen mutatieformulieren
  • Aanmaken van 2 templates ESS/MSS
  • Inrichten HR-instellingen
  • Instellen signaleringen, verstrekkingen, opleidingen

4 uur: Uitrol NMBRS + uitleg NMBRS & inrichting aan max. 3 HR-professionals(op locatie)

• Trainen van de gebruikers (aanmaken ESS/MSS)
  • Uitleg goedkeuringsketen mutatieformulieren
  • Testen van Nmbrs®
  • Accorderen opleverdocument

Extra aandachtspunten:

• Voor de training wordt aangeraden om een (spreek)kamer met beamer of scherm beschikbaar te hebben.
  • De klant heeft een overzicht van de inrichting van afdelingen, managers, verlofsaldi en dergelijke klaar.
  • De klant heeft een lijst van alle medewerkers, inclusief juiste email-adressen