Up & Go Sessies Business Medium

Hieronder staan de sessies beschreven die horen bij het Up & Go Business Medium programma

De urenverdeling ziet er dan als volgt uit:

4 uur: Inventarisatie door implementatiespecialist (op locatie).

• Inventariseren bedrijfsregelingen
  • Doornemen importsheet t.b.v. werknemers
  • Doornemen template loonmodel/grootboek
  • Invoeren werknemerssheet door de klant
  • Invoeren template loonmodel/grootboek door de klant
  • (eventueel uitleg Nmbrs® Converter)

4 uur: Implementatie bedrijfsgegevens door implementatiespecialist o.b.v. de inventarisatie (bij externe consultant).

• Invoeren bedrijfsgegevens
  • Invoeren bedrijfsregelingen

8 uur: Implementatie werknemersgegevens door implementatiespecialist (voorbereid door Opdrachtgever) (bij externe consultant)

•  Inlezen van de werknemersgegevens.
  •  Controle van de werkemergegevens.
  •  Inrichten van het loon- en urenmodel
  •  Inrichten van het grootboek

8 uur: Uitrol NMBRS + uitleg NMBRS & inrichting aan max. 3 salaris-administrateurs (op locatie).

• Trainen van de gebruikers (uitleg loon- en urenmodel, mastergrootboekschema etc.)
  • Uitvoeren runchecker
  • Testen van Nmbrs®
  • Accorderen opleverdocument

Extra aandachtspunten:

• Voor de training wordt aangeraden om een (spreek)kamer met beamer of scherm beschikbaar te hebben.
  • Indien gebruikt gemaakt wordt van de Nmbrs converters dienen deze getest en uitgevoerd te zijn bij voorkeur voor aanvang van de inventarisatieafspraak. Bij sommige software leveranciers dient de leverancier bepaalde rechten toe te kennen om de converter uit te voeren. Dit kan anders onnodig vertragingen opleveren. Bij vragen en/of problemen m.b.t. de converter kan contact opgenomen met de supportdesk van Nmbrs.
  • Aanlevering van werknemersgegevens dient volgens het aangeleverde format te gebeuren.